Ο Μανώλης Κονταρος στο Πέραμα Μυλοποτάμου
Ψητοπωλείο Θράκα Ρέθυμνο, ΠέραμαΤην Παρασκευή το βράδυ, ο Μανώλης Κονταρος με το συγκρότημα του στη ΘΡΑΚΑ, στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Τηλ. Κρατήσεων 28340 20004.
Την Παρασκευή το βράδυ, ο Μανώλης Κονταρος με το συγκρότημα του στη ΘΡΑΚΑ, στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Τηλ. Κρατήσεων 28340 20004.
Οι Παρασκευές αυτού του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερες και μοναδικές. Η θέα του ηλιοβασιλέματος από το μπαλκόνι συνδυάζεται με τις νότες του πιάνου και το τραγούδι. Η καλή διάθεση και η τέρψη που προσφέρει ένα δροσιστικό
Ο Βαγγέλης Κιμιωνής και ο Στέλιος Φιλιππάκης στο μεζεδοπωλείο «Αλλού γι’ αλλού» Τηλ. κρατήσεων: 6974025703.
Black Roses party στο Mini bar. Ένα πάρτι που ήρθε να δώσει ρυθμό,ένταση και μεγάλες συγκινήσεις σε όλους μας! Mainstream μουσική ελληνικά και ξένα! On Decks Themis Vasileiou!
Hμερίδα με θέμα «Διδάσκοντας τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά ως μαθήματα πολιτισμού στο σύγχρονο δημοκρατικό σχολείο», διοργανώνεται στη μνήμη του Φάνη Κακριδή από το Εργαστήριο για τη Μελέτη της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας στην
Στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Ρεθύμνου "Rethymno Cretan Kings" και της ομάδας του Περιστερίου "Peristeri BC". Ώρα έναρξης: 15:45.
Το Σχολικό Μουσείο του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με τις «Ημέρες Ρεθύμνου 2019», διοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών, μία ξενάγηση στην ιστορία της εκπαίδευσης, με τον τίτλο «Μάθε παιδί μου γράμματα. Περιήγηση στην
Ένα δυνατό Live στο UPANO Restaurant σε Pop/Rock ρυθμούς. Για αυτή την φορά, φωνή και κιθάρες.
Απόψε διασκεδάζουμε στις Συμπληγάδες με τους μοναδικούς Τρεις Μαδιάμ να μας ξεσηκώνουν και το κέφι να χτυπάει κόκκινο!