ήχος fm 94,2

Προφίλ παραγωγού

Dj G papa

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου γνωστός ως Dj & Παραγωγός G PAPA είναι γεννημένος στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη.
Ξεκίνησε παίζοντας μουσική σε διάφορα Cafe-Bar της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με πολλά clubs της Ελλάδος όπως το Shisha, Vega, Candybar, Envy, Dekko, Camas, Cabal, Baraonda, Socialista, Bed, Balux, Privilege, Yaya, Boiler Room, Tramp, Oxy, Heaven(Romania) κα.
 
Η πρώτη του μεγάλη συνύπαρξη ήταν το 2008 με τον κορυφαίο Raper Lil John και το 2010 με το παγκόσμια διάσημο Dj Alexunderbase.
Η εμπειρία του μεγάλη σε πολλά είδη μουσικής, αλλά η αγάπη του για το House όπως και για το R&B ιδιαίτερη.
 
Η πρώτη του παραγωγή με τίτλο Baby Play ήταν το 2010 με πάνω 200.000 views στο YouTube.
 
Το 2013 η solo καριέρα του ξεκίνησε με το smash-hit “Μια Ευκαιρία (Το Καλοκαίρι αυτό)” όπου συμμετέχει η Φένια Ζαχαρίου και κυκλοφόρησε από την Dusty Records. Το 2014 για τον G Papa αναμένεται να είναι επίσης πολύ δυναμικό και δημιουργικό, αφού κυκλοφορεί το δεύτερο digital single του με τίτλο Real Love με την συμμετοχή του Real D και τις Grace. Αυτό το καλοκαίρι μας εντυπωσιάζει με το ολοκαίνουργιο single του που φέρει τον τίτλο “Indaba” και κυκλοφορεί από την Royal Records. Το 2015 ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα και να τον γνωρίσει περισσότερος κόσμος, μέσα από την συνεργασία του με την Ρουμάνα Τραγουδίστρια Tara.. που φέρει τον τίτλο Sunshine..
 
G Papa social networks:
Facebook: http://bit.ly/1gnkiug
Instagram: http://bit.ly/1w7OE9Z
Soundcloud: http://bit.ly/1cTpbab
Twitter: http://bit.ly/19h6diO
YouTube: http://bit.ly/19WglOt
Reverbnation: http://bit.ly/1hBSEe4

To "Rap my trap mix show" το ακούτε αποκλειστικά στον "Ήχος Fm 94.2", κάθε Σάββατο στις 22:00.